Studietur 2015

 

BUDAPEST


Den årlige studieturen gikk til Budapest og Off.Adm studentene innlosjerte seg på Pest-siden som er på den østlige siden av Donau. Budapest er en by som yrer av liv, kan skilte med paprika i alle størrelser og farger, og som er kjent for sine ruiner som nå huser flere ulike restauranter og barer.

For å få sett mest mulig av byen arrangerte vi vår versjon av Amazing Race der vi ble delt opp i ulike lag på tvers av kullene og besøkte Matthiaskirken, Chain Bridge, Vaci Utca, Szimpla Kert og Buda Castle der vi utførte ulike oppgaver som styrket det sosiale samholdet. Vi besøkte også Parliamentet, tredje størst i verden, og fikk besøke den norske ambassaden der vi fikk et foredrag om ungarsk politikk og Norges posisjon i Ungarn. Ved å besøke disse stedene fikk vi undersøkt både Buda og Pest-siden.

Vi hadde fellesmiddag alle dagene og reiste også ut for å få et innblikk i det yrende utelivet som Budapest er kjent for. Studieturen er lagt opp slik at studenter på tvers av kullene skal bli godt kjent med hverandre og følger da Off.Adm tradisjonen der vi ikke har en kullfølelse men en programfølelse.