Studietur 2017

I 2017 gikk den årlige studieturen for Offadm til Amsterdam! Det var uten tvil en opplevelse som sent vil gå i glemmeboken.

Vi var 40 stykker fra programmet som reiste, noe som førte til en utrolig bra stemning. Vi bodde på Meininger Hotel Amsterdam City West, som ligger litt vest for Amsterdam sentrum. Dette var et flott hostel/hotell som sto til alle forventninger. Reisen til Amsterdam sentrum var kort, da både buss, trikk og tog lå rett ved hotellet.

Tradisjon tro, var det første kveld duket for Pubcrawl i Amsterdam. Denne fant sted i Leidseplein, «bargaten" i Amsterdam. Stemningen var upåklagelig fra start til slutt.

Torsdagen sto Anne Frank huset for tur. Dette var en opplevelse mange så frem til, da dette huset bærer på en så spesiell og rørende historie. Besøket var veldig lærerikt og følelsesladd for flere.

I løpet av turen kjørte vi og igang den annerkjente Amazing Race. Dette for at alle skulle få se de største og mest velkjente attraksjonene i Amsterdam. Lagene var innom steder som Red Light District, Amsterdam sitt største kjøpesenter og blomstermarkedet.

I løpet av turen hadde vi og to fellesmiddager som alle tok del i. Disse fant sted på to flotte restauranter. Den første fellesmiddagen var på «Bazar». Denne restauranten er utrolig nok inni en gammel kirke, med imponerende og fargerike omgivelser. Maten var fra Nord Afrika og Midtøsten, og smakt helt herlig! Middag nummer to fant sted på «Everything on a stick», som levde opp til navnet sitt. Alt av middag og dessert, kom, som navnet tilsier, på en pinne.

Utenom dette var flere av studentene ila turen på Van Gogh museumet, Heineken og kanaltur gjennom byen.

Alt i alt var det en helt fantastisk tur, som sto til alle forventninger. Vi gleder oss allerede til neste tur!

 

 

Hele gjengen samlet før Amazing Race

Årets studieturkomité