Styret i Byråkratene studentforening

Mar 11, 2013

Byråkratene oppsummerer

Kategori: Byråkratene


Vi skriver 11.03.2013, og er dermed godt i gang med vårsemesteret tyve-tretten.  Tiden er nå moden for Byråkratene til å reflektere over tilbakelagte suksesser og tiden som har vært.


Høstsemesteret begynte med en heidundrende fadderuke. Spente faddere fikk møte (om mulig) enda mer spente fadderbarn. Det ble arrangert en hyttetur tidlig i fadderukene, på denne måten kunne de nyintroduserte kvikt smelte sammen. Når vi kom tilbake fra hytteturen som én gjeng, var det ingen sak å gyve løs på resten av fadderukene som inneholdt fest og moro, både på campus og ute i Oslo-by. Fadderne fikk i tillegg en overraskelse mot slutten av ukene når fadderbarna inviterte til Bad-Taste party, og det kun var fadderne som møtte opp med antrekk som stemte overens med temaet.

Videre har høsten bydd på ulike arrangementer, med ulikt innhold. I god tradisjon begynte semesteret med en mexicanskinspirert fest, som inneholdt taco, sombrero, tequila, what have you.

Vi har også tradisjon for å stille sterkt på Chateau Neuf sin årlige Oktoberfest, hvorav 2012 ikke var noe unntak.

Det nye ved høsten 2012 var et samarbeid på tvers av de tverrfaglige studiene på SV-fakultetet, hvor tiden ble skrudd tilbake til 1960, med Mad Men som inspirasjon og tema for kvelden. I tillegg til de større begivenhetene har vi holdt liv i et litt mer nedtonet arrangement; den ukentlige onsdagspilsen, der den gode samtalen har fått stå i fokus. Ved siden av alle festlighetene har Byråkratene forsøkt å vedlikeholde formen til studentene gjennom ukentlige gymtimer, med ballspill og lek.

Semesteret fikk en verdig avslutning da det årlige julebordet ble avholdt på majestetiske Chateau Neuf. Det ble holdt taler og spist god mat, ei heller sto det på drikken. Dagene etter gikk med til eksamensforberedelser, med julebordet friskt i minne, og 2012 gikk mot slutten.

Totusenogtretten er nå påbegynt, og hittil har vi blant annet kommet oss igjennom en semesterstartfest, en studietur til Istanbul (utdypende referat finnes også på nettsiden) og et vinseminar. Byråkratene har alltid som mål å overgå semesteret som har vært, og det håper vi alle studentene på programmet vil være med på. Så følg med i tiden som kommer, og trykk ”deltar” på arrangementene som dukker opp, for det er mye gøy i vente.

Vi takker alle som har bidratt på arrangementene, med alt fra god hjelp til godt humør. Og bedre sent enn aldri; Godt nytt år fra alle i styret!